![]() |
|
|
#121 | |
|
Tanbe 10
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
|
نقل قول:
موفق باشید
Sir Alex Ferguson ویرایش توسط Pedram : 07-29-2010 در ساعت 11:32 AM. |
|
|
|
| اعضای رو به رو به خاطر مطلب مفيد Pedram از ايشان تشكر كرده اند: |
|
|
#122 |
محل سکونت: جهان/دنیا/آسیا/خاورمیانه/ایران/تهران/گیشا/بغل برج میلا
|
صندلی داغ چرا دوباره قفل شد؟؟
|
|
|
|
|
#123 |
|
I N S O M N I A C
|
اولا اینجا تاپیک انتقاداته و سوال در مورد صندلی داغ جاش اینجا نیست بهتر بود با یه پ.خ سوال کنید !
ثانیا در پی انتخاب نفر بعد تاپیک مدتی قفل میشه ممنون و موفق باشید |
|
|
|
|
#124 | |
|
کاربر فعال بخش سخت افزار
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
|
نقل قول:
)
|
| تعداد 3 نفر به خاطر پست مفيد كاربر hf273 از ايشان تشكر كرده اند |
|
|
#125 |
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
اقا من نميدونم جرا بعضي از تايبك ها خود به خود حذف ميشوند مثلا تايبك نظرسنجي نام خليج فارس بر رو اينترنت كه ميتونست خيلي مفيد باشه يا دوست داريد بازيهاي ايراني در جه زمينه اي باشند .كه خيلي شلوغ بود.و استقبال ازش زياد.بدون هيج دليلي حذف شدند!
|
|
|
|
|
#126 |
|
............Hate
|
خود کاربرا باعث حذف شدن تاپیکا میشن. هرگونه توهین به "حکومت جمهوری اسلامی" جز جرایم اینترنتی حساب میشه و کاربرا هم باید کمی رعایت کنن تا مدیریت مجبور به حذف اون تاپیکا نشه!
|
|
#127 |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
|
سلام...
شاید به من ربطی نداشته باشه...اما بعضی از امضاها و اواترها کمی غیر اخلاقی هستند... شاید جوابتون این باشه که این تصاویر نسبت به برخی سایت های دیگر انقدر غیر اخلاقی نیستند... ولی چون این انجمن متعلق به همه ی ایرانی هاست و ممکنه یک بچه 5 ساله هم بیاد اینجا خوب برای اون بداموزی داره و اصلا خارج از این بحث ها چهره ی انجمن رو کمی خراب میکنه... |
|
|
| اعضای رو به رو به خاطر مطلب مفيد esteg از ايشان تشكر كرده اند: |
|
|
#128 | |
|
I N S O M N I A C
|
نقل قول:
راستش من آواتار "مغایر با قوانین جمهوری اسلامی" نمیبینم ! مبنای کار انجمن هم این قوانین هستند ! در ضمن بچه 5 ساله توی انجمن ما چکار میکنه ؟!؟!!؟ این حرفتون کمی غیر معقول بنظر میرسه !!! |
|
|
|
| تعداد 2 نفر به خاطر پست مفيد كاربر Ryu از ايشان تشكر كرده اند |
|
|
#129 | |
|
............Hate
|
نقل قول:
شما هرچیز غیر اخلاقی ای که دیدید میتونید از دکمه گزارش استفاده کنید و مطمئن باشید که مدیریت رسیدگی میکنه.
|
| تعداد 5 نفر به خاطر پست مفيد كاربر selon13 از ايشان تشكر كرده اند |
|
|
#130 |
|
سلام.
به من هم ربط داره؟ میخواستم بگم که تاپیکهایی که بشه توش بحث های داغی ایجاد کرد الآن در انجمن نایاب هست. البته بحثهای داغ هر وقت ایجاد میشه(رقابت فیفا و ساکر٬ ایکس باکس و ps3 ٬...) به خاطر جو گیر شدن بعضی از افراد بسته میشه که امیدوارم قبل از بسته شدن این بحثهای داغ یک برخوردی با افراد خاطی شود تا این بحثها تمام نشود. از قدیم گفتند : پیش گیری بهتر از درمان است.((شاید باید بگیم: پیشگیری از بسته شدن تاپیک (از کاربر تازه گرفته تا کاربر فعال و...) بهتر از بسته شدن بحث داغ است.)) اگر چیزی به جز انتقاد بود ببخشید.
![]() |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
|
|